Μαθήματα προπονητικής από τον Τσάβι: Οι τρεις από τις πέντε του αλλαγές συμμετείχαν στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα (pic, vid)

Μαθήματα προπονητικής από τον Τσάβι: Οι τρεις από τις πέντε του αλλαγές συμμετείχαν στην ανατροπή της Μπαρτσελόνα (pic, vid)

Ο Τσάβι έριξε κόντρα στη Λεβάντε τους Πέδρι, Γκάβι και Ντε Γιόνγκ και εκείνοι τον έβγαλαν «ασπροπρόσωπο»!

Ασταμάτητη μοιάζει το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έριξε κόντρα στη Λεβάντε τους Πέδρι, Γκάβι και Ντε Γιόνγκ και εκείνοι τον έβγαλαν «ασπροπρόσωπο»!

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι βρήκε και πάλι τη λύση, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Λεβάντε επικρατώντας με 3-2 και παρέμεινε για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα αήττητη, έχοντας παράλληλα και το μεγαλύτερο αήττητο σερί στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Μία νίκη για την οποία ο Τσάβι φέρει μεγάλο μερίδιο. Παρότι ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές, ο Ισπανός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις στο δεύτερο μέρος και μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο σημαντικό «τρίποντο».

Ο 41χρονος χρησιμοποίησε όλες του τις διαθέσιμες αλλαγές από τον πάγκο, καθώς έκανε συνολικά πέντε αλλαγές. Το αποτέλεσμα είναι και αυτό που δικαιώνει τελικά τον Τσάβι. Στο 56ο λεπτό, ο Τσάβι έριξε στη μάχη τους Πέδρι και Γκάβι, με το σκορ στο 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν για το 2-1 των «μπλαουγκράνα» στο Estadi Ciutat de València. Η αλλαγή του Λανγκλέ ωστόσο πήγε να αποδειχθεί μοιραία, καθώς ο Γάλλος υπέπεσε σε πέναλτι δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Λεβάντε να ισοφαρίσει, επτά λεπτά πριν από τη λήξη!

Κι όμως, ο Τσάβι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. «Έριξε» στη… μάχη τον Λουκ Ντε Γιόνγκ στο 84ο λεπτό και ο Ολλανδός τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο» σκοράροντας στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ