Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 0-1: Νέο κάζο για τους Καταλανούς…

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 0-1: Νέο κάζο για τους Καταλανούς…

Μετά τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ στο Europa League, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο «Καμπ Νου» και από την Κάντιθ (0-1) η οποία έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 15 αγώνων για τους «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα.

Δύσκολο φεγγάρι για την Μπαρτσελόνα! Τέσσερις μέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Άιντραχτ για το Europa League, η ομάδα του Τσάβι έχασε και από την Κάντιθ με 0-1 χάρη στο γκολ του Λούκας Πέρεθ, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Πρώτη νίκη για τους Ανδαλουσιανούς στο «Καμπ Νου» και τέλος στο αήττητο σερί 15 αγώνων για τους «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα. Στους 60 βαθμούς μαζί με Ατλέτικο και Σεβίλλη η Μπάρτσα που έχει ματς λιγότερο, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Κάντιθ που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με τον Ντεμπελέ να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης της, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ και να ανοίξει την άμυνα της Κάντιθ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα τελειώματα των επιθετικών της Μπάρτσα ήταν πολύ κακά ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Κάντιθ, με τον Λούκας Πέρεθ να αστοχεί από το ύψος της περιοχής μετά από γύρισμα του Σορμπίνο στο 27′.

Αυτό που δεν έκανε σε αυτή τη φάση ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ωστόσο, το έκανε στο 48′ όταν από κοντά νίκησε τον Τερ Στέγκεν σε φάση διαρκείας και έγραψε το 0-1. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, ο Τσάβι έριξε στο ματς όλα του τα επιθετικά όπλα, άλλα οι παίκτες του είτε τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια είτε έπεφταν πάνω στον εκπληκτικό Λεντέσμα που κατέβασε ρολά.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε την ομάδα του με σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ντε Γιονγκ, Γκαρσία και Ομπαμεγιάνγκ ενώ η Κάντιθ έχασε απίθανη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς με τον Σορμπίνο στο 78′, αλλά είχε και δοκάρι στο 89′ σε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λενγκλέ (Τραορέ 77′), Έρικ Γκαρσία, Μπούσκετς, Ντεστ (90+4′ Μινγκέθα), Ντε Γιονγκ (Ν. Ντε Γιονγκ 77′), Γκάβι, Ντεπάι (61′ Ομπαμεγιάνγκ), Ντεμπελέ, Φέραν Τόρες.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Λουίς Ερνάντεθ, Φάλι, Πάρα, Εσπίνο, Άλεξ, Χοσέ Μάρι (64’ Αλέχο), Σάλβι (64’ Φέδε Σαν Εμετέριο), Γένσον, Λούκας Πέρεθ, Σομπρίνο (82’ Αρθαμένδια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ