«Λαπόρτα παραιτήσου»: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα διαδήλωσαν για την… εισβολή 30.000 Γερμανών

«Λαπόρτα παραιτήσου»: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα διαδήλωσαν για την… εισβολή 30.000 Γερμανών

Αρκετοί φίλοι της Μπαρτσελόνα ζήτησαν την παραίτηση του Λαπόρτα από την προεδρία των Μπλαουγκράνα μετά την παρουσία 30.000 φίλων της Άιντραχτ στο «Κάμπ Νόου».

Την περασμένη Πέμπτη η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον επαναληπτικό αγώνα για τους «8» του Europa League στις κερκίδες του «Κάμπ Νόου» βρέθηκαν περίπου 30.000 φίλοι των Γερμανών πράγμα που προξένησε την απορία πολλών.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα εξοργίστηκαν από αυτό το σκηνικό και ζήτησαν άμεσες εξηγήσεις από τον πρόεδρο των Καταλανών, ο οποίος μάλιστα την προσεχή Πέμπτη (21/4) αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για το πως κατάφεραν να βρεθούν στην Βαρκελώνη τόσοι πολλοί φίλαθλοι της Άιντραχτ.

Μάλιστα πριν από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ, αρκετοί ήταν οι οπαδοί των μπλαουγκράνα που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και με μια πορεία διαμαρτυρίας φρόντισαν να εκφράσουν τα παράπονα τους προς την διοίκηση της ομάδας.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι μέσω της πορείας, φώναξαν συνθήματα κατά του Λαπόρτα και ζήτησαν και την παραίτηση του από την προεδρία του συλλόγου φωνάζοντας χαρακτηριστικά το σύνθημα «Λαπόρτα παραιτήσου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ