Aλεμάνι: «Ντεμπελέ και Γκάβι θέλουν να μείνουν στη Μπαρτσελόνα»

Aλεμάνι: «Ντεμπελέ και Γκάβι θέλουν να μείνουν στη Μπαρτσελόνα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι αναφέρθηκε στο μέλλον των Ουσμάν Ντεμπελέ και Γκάβι στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε συνάντηση με τον ατζέντη του Λεβαντόβσκι.

Μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

Ήδη οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει σε κάποιες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με τελευταία αυτή του Ρόναλντ Αραούχο και απομένουν ο Γκάβι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον τεχνικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι να τονίζει πως επιθυμία και των δύο είναι να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας. Την ίδια στιγμή δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Γκάβι θέλουν να συνεχίσουν εδώ. Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κρατήσουμε στην ομάδα. Έχουμε περιορισμούς για το μπάτζετ στους μισθούς, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ανέφερε ο Αλεμάνι για τους Ντεμπελέ και Γκάβι.

Για τον Λεβαντόβσκι ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε συνάντηση με τον ατζέντη του Λεβαντόβσκι. Επίσης, δεν μου αρέσει να μιλάω για τις διαπραγματευτικές διαδικασίες, είναι κάτι ιδιωτικό, συν ότι σαν ομάδα δεν μας αρέσει να μιλάμε για παίκτες που έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ