Κεσί: «Θέλω να κάνω καριέρα όπως ο Γιαγιά Τουρέ»

Κεσί: «Θέλω να κάνω καριέρα όπως ο Γιαγιά Τουρέ»

Ο Φρανκ Κεσί ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα, με τον Ιβοριανό μέσο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ και επίσημα, σε ένα deal που έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Ιβοριανός μέσος είχε συμφωνήσει με την Μπάρτσα, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, με την οποία δεν ήθελε να ανανεώσει και εντέλει υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο παίκτης της Premier League

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα ο 25χρονος μέσος τόνισε πως θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του συμπατριώτη του, Γιαγιά Τουρέ.

«Εγώ του πρότεινα να πάει στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Γιαγιά Τουρέ για τον συμπατριώτη του με συνέντευξή του στην «Mundo Deportivo», με τον Ιβοριανό μέσο να προσγειώνεται την Τρίτη (5/7) στην Βαρκελώνη ενόψει της υπογραφής των συμβολαίων και της επίσημης παρουσίασής του στα μίντια την Τετάρτη και να αναφέρεται και αυτός με τη σειρά του στον Τουρέ:

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία, η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Όταν ένας σπουδαίος προπονητής όπως ο Τσάβι σε καλεί, που ήταν ένας μεγάλος παίκτης, βλέπεις ότι όλες οι προσπάθειές σου άξιζαν τον κόπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ