«Σφήνα» από Τσέλσι και Παρί για Λεβαντόφσκι – Περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Πολωνός (pic)

«Σφήνα» από Τσέλσι και Παρί για Λεβαντόφσκι – Περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Πολωνός (pic)

Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθούν να μπουν «σφήνα» στην υπόθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο ο Πολωνός δίνει προτεραιότητα στην Μπαρτσελόνα.

«Καυτό» εξακολουθεί να είναι το θέμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς ο Πολωνός περιμένει σαν «τρελός» να αποχωρήσει από το Μόναχο και την Μπάγερν και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο 34χρονος killer να περιμένει τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο όσο το θέμα είναι ανοιχτό, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρεθούν νέοι μνηστήρες. Και σύμφωνα με τους Γερμανούς, ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον από Αγγλία και Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Λιβάι… σόκαρε παίκτες και προπονητές στην ΑΕΚ

Όπως αναφέρει η BILD, η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν ρώτησαν την Μπάγερν για την περίπτωση του Πολωνού σέντερ φορ ο οποίος είναι… φευγάτος.

Σύμφωνα ωστόσο με τους Γερμανούς, παρότι και οι δύο ομάδες έχουν το… χρήμα, ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος δεν σκοπεύει να αποδεχτεί καμία από τις δύο προτάσεις και με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει να θέλει μόνο Μπαρτσελόνα…

Την ίδια ώρα πάντως, ο «Λέβα» δείχνει να τραβάει το… σχοινί, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα του Μονάχου, ο Πολωνός άργησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην προπόνηση κα έδειξε και πάλι ποια είναι η επιθυμία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ