Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ισχυρίζεται πως ο Κουντέ έχει ήδη υπογράψει στην Τσέλσι

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ισχυρίζεται πως ο Κουντέ έχει ήδη υπογράψει στην Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις ομάδες που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση μεταγραφής του Κουντέ, ωστόσο ο Χουάν Λαπόρτα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση

Η Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού, προσθέτοντας στο ρόστερ της μεταξύ άλλων και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, οι φήμες δεν σταματάνε να βγαίνουν στην επιφάνεια και κάθε μέρα ακούγονται όλο και περισσότερα ονόματα για τους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι φαίνεται να έχει κάνει πρόταση 65 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή από την Σεβίλλη. Σενάρια θέλουν τον παίκτη να προτιμά να γίνει κάτοικος Καταλονίας, δίνοντας έτσι στον κόσμο της ομάδας του Τσάβι κάποιες ελπίδες.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος (vid)

Όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα, θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζοντας σε ερώτηση που δέχτηκε από έναν φίλαθλο της ομάδας, για το εάν θα υπογράψει τελικά ο Κουντέ, απάντησε « αμυντικός έχει ήδη υπογράψει με την Τσέλσι».

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους δύο συλλόγους και μένει να φανεί που θα πάει τελικά ο Κουντέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ