«Τρέλα» στη Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ προσέλευσης στην πρεμιέρα με τη Βαγιεκάνο! (pics)

«Τρέλα» στη Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ προσέλευσης στην πρεμιέρα με τη Βαγιεκάνο! (pics)

Ο Τσάβι φτιάχνει ομαδάρα και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» όλα τα ρεκόρ προσέλευσης στο «Καμπ Νόου» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετ η Ράγιο Βαγιεκάνο!

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα να μοιάζουν λίγο… αγχωτικά στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα λόγω της δυσκολίας με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στην La Liga, ωστόσο η «τρέλα» των φιλάθλων παραμένει στα ύψη!

Και αυτό αναμένεται να φανεί και στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Καμπ Νόου», καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε ματς πρώτης αγωνιστικής!

Διαβάστε επίσης: Η Γαλατασαράι θέλει τον Μπερνάρντ, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί

Όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν ένα πολύ μεγάλο «μπαμ» στην αυριανή πρεμιέρα, καθώς μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να διατεθούν τουλάχιστον 40.000 εισιτήρια, πέρα από αυτά που έχουν ήδη πωληθεί τα οποία κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το «Καμπ Νόου» θα υποδεχτεί αύριο τουλάχιστον 80.000 φιλάθλους, με τις πρώτες προβλέψεις να κάνουν λόγο για περίπου 85.000 κόσμο!

Με τα συγκεκριμένα εισιτήρια η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως συνέβη και στο Gamper πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ