Παίζει… τζάμπα στη Μπαρτσελόνα ο Πικέ

Παίζει… τζάμπα στη Μπαρτσελόνα ο Πικέ

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ο Ζεράρ Πικέ είναι διατεθειμένος να παίξει και... τζάμπα για να βοηθήσει την ομάδα του

Η Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές και… ακριβές προσθήκες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει πίσω της τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που την απασχολούν, στα οποία θέλει να δώσει μια… λύση ο Ζεράρ Πικέ.

Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Ραφίνια, Κεσί, Κρίστενσεν αλλά σύντομα και  Μπερνάρντο Σίλβα, είναι τα «χρυσά» ονόματα που προστέθηκαν στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» προσδίδοντας έτσι κύρος και πολλές επιλογές στο σύνολο του Τσάβι.

Όμως αυτή η λάμψη δεν είναι ικανή να κρύψει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στα οικονομικά της ζητήματα η οποία προσπαθεί να πιαστεί από παντού, πωλώντας δικαιώματα από τα studios της ή και από το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Με Μανωλά η προπόνηση του Ολυμπιακού – Ξανά εκτός Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκες

Ωστόσο θέλει να βρει και από αλλού λύσεις και έχει στραφεί σε κάποιους παίκτες τους οποίους είτε θα ήθελε να αποχωριστεί έτσι ώστε να γλιτώσει τα τεράστια συμβόλαια τους, είτε να πραγματοποιήσει νέες συμφωνίες.

Ένας από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μαρκ- Αντρέ Τερ Στέγκεν αλλά και ο εμβληματικός αμυντικός της ομάδας Ζεράρ Πικέ.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», Ο Ισπανικός στόπερ όχι μόνο δέχτηκε να υποστεί μείωση απολαβών αλλά πρότεινε να αγωνιστεί αυτή τη χρονιά μέχρι και… τζάμπα έτσι ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ