«Βόμβα» Αντσελότι: Αποσύρεται από την προπονητική!

«Βόμβα» Αντσελότι: Αποσύρεται από την προπονητική!

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως μετά την περιπέτεια του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα αποσυρθεί από τους πάγκους.

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι σε ιταλικό μέσο αφού ανακοίνωσε πως μετά τη Βασίλισσα θα αποσυρθεί από τους πάγκους.

Παράλληλα τόνισε πως η Ισπανική ομάδα είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου και ότι δέθηκε περισσότερο στην καριέρα του με τη Ρεάλ και τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μασούρας, οι προσαγωγοί, το ματς των 3 ωρών και η ένεση για να αντέξει τον πόνο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντσελότι:

«24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά τους «Λος Μπλάνκος» θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ‘τέλος’ μετά από αυτή την εμπειρία».

«Αν μιλάμε για τρόπαια, οι Μπλάνκος και η Μίλαν είναι οι ομάδες με τις οποίες αισθάνομαι περισσότερο συνδεδεμένος. Η σημερινή Ρεάλ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όχι μόνο τεχνικό. Είναι μια σοβαρή ομάδα, με ταπεινούς παίκτες: ακόμα και τα αστέρια έχουν τα πόδια τους στο έδαφος. Μόντριτς, Κασεμίρο και Μπενζεμά, οι πιο έμπειροι, διοικούν τον όμιλο. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά μόνο αυτή δεν θα ήταν αρκετή. Ο άνθρωπος είναι θεμελιώδης και αυτή η Ρεάλ είναι μοναδική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ