Το μυθικό σερί του Ινάκι Γουίλιαμς τελειώνει – Μένει εκτός λόγω τραυματισμού (pic)

Το μυθικό σερί του Ινάκι Γουίλιαμς τελειώνει – Μένει εκτός λόγω τραυματισμού (pic)

Ο Ινάκι Γουίλιαμς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αναμένεται να μην αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι, βάζοντας έτσι ένα τέλος στο «τρελό» σερί με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Από το 2016, έως και σήμερα, ο Ινάκι Γουίλιαμς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπιλμπάο σε 236 συνεχόμενα παιχνίδια στην La Liga.

Ένα απλησίαστο ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος ποδοσφαιριστής να το «σπάσει». Κι όμως, ο επιθετικός από την Γκάνα αναμένεται να δει το ρεκόρ του να σταματά…

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μπιέλ

Διότι στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στην Καντίθ, ο επιθετικός της Μπιλμπάο αναγκάστηκε να αποχωρήσει με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο τραυματισμός ενδέχεται να τον αφήσει για αρκετό διάστημα εκτός καθώς έχει «πειράξει» τους συνδέσμους.

Έτσι, λίγους μήνες πριν από το Μουντιάλ, ο Ινάκι αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, με το «τρελό» ρεκόρ των συνεχόμενων αγώνων να λαμβάνει τέλος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ