Ο Ολυμπιακός μίλησε για Τόνι Λάτο για αριστερά – Πήρε το ΟΚ της Βαλένθια και αποφασίζει

Ο Ολυμπιακός μίλησε για Τόνι Λάτο για αριστερά – Πήρε το ΟΚ της Βαλένθια και αποφασίζει

To10.gr αποκαλύπτει τις επαφές του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια για τον 24χρονο Ισπανό αριστερό μπακ Τόνι Λάτο, που περιμένει το τελικό «ναι».

Η βόμβα της απόκτησης του Πεπ Μπιέλ δεν είναι η μοναδική κίνηση που δουλεύει ο Ολυμπιακός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση μίνιμουμ ενός εξτρέμ, θέλουν έναν ακόμη μέσο με καλά ανασταλτικά χαρακτηριστικά. Αλλά θέλουν και αριστερό μπακ. Με τον Τόνι Λάτο να είναι το όνομα που υπάρχει στην πρώτη θέση της ατζέντας, μετά το πάγωμα της μεταγραφής του Ζορντάν Αμαβί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την υπόθεση και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη της Βαλένθια, εάν το αποφασίσει. Καθώς πρόκειται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που έχει υποδείξει ο Κάρλος Κορμπεράν και για τον οποίο έχει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης: Καμαρά: «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ – Με φροντίσατε σαν παιδί σας» (pic)

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Τζενάρο Γκατούζο και η περίπτωσή του έχει φτάσει στα χέρια του Ολυμπιακού με όλες τις λεπτομέρειες. Οπως προκύπτει από την Ισπανία, η Βαλένθια έχει ενημερώσει επίσημα τους πρωταθλητές ότι αφήνει ελεύθερο τον παίκτη της απ’ τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τις νυχτερίδες εκπνέει σε έναν χρόνο και ζητάει ένα ποσοστό επί της μεταπώλησης.

Ο Λάτο είναι ποδοσφαιριστής που αποτελεί γέννημα θρέμμα της Βαλένθια. Γεννήθηκε στην ισπανική πόλη, έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της, έφτασε έως την πρώτη ομάδα και με εξαίρεση δύο εξάμηνα που πέρασε ως δανεικός σε Οσασούνα και PSV, δεν έχει φύγει από τις νυχτερίδες.

Περαν του Ολυμπιακού, με τον Λάτο ασχολείται τις τελευταίες ημέρες και η Χετάφε, η οποία εμφανίζεται να προσφέρει συμβόλαιο έως το 2026 στον νεαρό αμυντικό. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει ήδη τρεις συμμετοχές φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Βαλένθια. Μια ως βασικός και δύο αλλαγή. Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη κίνηση με τον Ισπανό μπακ.

Αντί Επιλόγου: Κάτι για την υπόθεση Αμαβί. Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τη μεταγραφή. Ήταν έτοιμα όλα. Η στάση των μάνατζερ και οι διαφορές με τη διοίκηση της Μαρσέιγ δεν ήταν ανυπέρβλητες. Αλλά οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να αφήσουν την υπόθεση εν τέλει. Για τους δικούς τους λόγους. Μια υπόθεση που σε οικονομικό επίπεδο ήταν κάτι παραπάνω από συμφέρουσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ