Ο Σέρχιο Ερέρα είναι ο… εφιάλτης του Μπενζεμά (pic)

Ο Σέρχιο Ερέρα είναι ο… εφιάλτης του Μπενζεμά (pic)

Ο τερματοφύλακας της Οσασούνα έχει εξελιχθεί στον κακό δαίμονα του Καρίμ Μπενζεμά, αναγκάζοντας τον Γάλλο φορ σε ένα αρνητικό ρεκόρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στην 7η αγωνιστική της La Liga με το βλέμμα στη νίκη απέναντι στην Οσασούνα, με σκοπό να διατηρηθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο η ομάδα της Παμπλόνα είχε άλλη άποψη, μιας και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τη «Βασίλισσα» ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η αποτυχία του Γάλλου φορ να σκοράρει του έδωσε ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει για τρίτη διαδοχική τον κακό του δαίμονα και τερματοφύλακα της Οσασούνα, Σέρχιο Ερέρα.

Στις δύο προηγούμενες εκτελέσεις που ανέλαβε απέναντι από τον Ισπανό τερματοφύλακα, τον είδε να του λέει «όχι» και τις δύο φορές και μάλιστα στο ίδιο ματς. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο της La Liga πέρυσι.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μπενζεμά είναι πλέον ο δεύτερος παίκτης σε όλη την ιστορία της Ρεάλ που έχασε τρία πέναλτι στο πρωτάθλημα εναντίον του ίδιου τερματοφύλακα (Ερέρα) μετά από από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (δεν νίκησε τρεις φορές τον Ντιέγκο Άλβες από την άσπρη βούλα, όχι σερί εκτελέσεις), ενώ στα 93 χρόνια ιστορίας της La Liga είναι ο μοναδικος που έχει χάσει τρία σερί πέναλτι κόντρα στον ίδιο γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ