Ζοάο Φέλιξ: Διασκέδασε μέχρι το πρωί, μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο

Ζοάο Φέλιξ: Διασκέδασε μέχρι το πρωί, μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης το βίντεο με τον Ζοάο Φέλιξ να διασκεδάζει λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους.

Στο Europa League θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το δραματικό φινάλε στο ματς με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, που σήμανε τον αποκλεισμό των «ροχιμπλάνκος» από το Champions League.

Πέρα από τον αποκλεισμό, εκνευρισμό και δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους οπαδοί της ομάδας, ένα βίντεο με τον Ζοάο Φέλιξ, όπου φαίνεται πως διασκεδάζει μαζί με την παρέα του λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο.

Διαβάστε επίσης: Ποιος… τελειωμένος; Ο Μέσι κοντράρει στα 35 τους διαδόχους του (pics)

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος λίγες ώρες μετά το ματς με τη Λεβερκούζεν βρέθηκε σε ένα μαγαζί, όπου έπαιζε μπόουλινγκ μαζί με την παρέα, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης με κοντινά του άτομα.

Φυσικά και 22χρονος έχει το δικαίωμα να διασκεδάζει όποτε θέλει από τη στιγμή που δεν επηρεάζει το πρόγραμμα της ομάδας. Ωστόσο οι οπαδοί, θεώρησαν ασέβεια το γεγονός ότι ο Φέλιξ λίγες ώρες μετά, ήταν και διασκέδαζε αδιαφορώντας για τον αποκλεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ