Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 2-1: Επιστροφή στην νίκες για τους Μαδριλένους

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 2-1: Επιστροφή στην νίκες για τους Μαδριλένους

Η Ρεάλ, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κάντιθ και με γκολ των Έντερ Μιλιτάο και Τόνι Κρόος, πήρε τη νίκη με 2-1, στην 14η αγωνιστική της La Liga.

Μετά την ήττα σοκ από τη Ράγιο Βαγιεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κάντιθ, αν και σίγουρα δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε. Έτσι οι Μαδριλένοι μείωσαν ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο της La Liga, Μπαρτσελόνα, πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ.

Πρωταγωνιστής των «μερένγκες» στο τελευταίο χρονικά ματς της 14ης αγωνιστικής ήταν ο Γερμανός μέσος, Τόνι Κρόος, ο οποίος με ασίστ στο 40′ έδωσε την ευκαιρία στον Μιλιτάο να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό ματς (είχε κάνει το ίδιο και πριν τρία βράδια στο «Βαγιέκας»), ενώ στο 70′ , ένα φανταστικό βολέ εκτός περιοχής, πέτυχε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Το χαρακίρι με τη Βαλένθια, θα τον καταδιώκει

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 82′ με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Μάλιστα στο 90+3’ ο Εσπίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά να ισοφαρίσει, αλλά τελικά η Κάντιθ δεν απέφυγε την 7η φετινή της ήττα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μεντί, Μιλιτάο, Βάθκεθ, Κρόος, Μόντριτς (85’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί, Βινίσιους, Βαλβέρδε, Ροδρίγο (82’ Θεμπάγιος)

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Κάλα (72’ Λούκας Πέρεθ), Καρκελέν, Φάλι, Εσπίνο, Άλεξ, Αλκαράθ (56’ Οκάμπο), Αλέχο (56’ Μπονγκοντά), Φέδε, Λοσάνο (72’ Χοσέ Μάρι), Σομπρίνο (78’ Νεγρέδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ