Εξελίξεις με Αντσελότι στη Ρεάλ…

Εξελίξεις με Αντσελότι στη Ρεάλ…

Έτοιμος να συνεχίσει στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι σκοπεύει να παραμείνει στην ισπανική ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2024, διαψεύδοντας τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Ιταλός προπονητής επισήμανε ότι παραμένει συγκεντρωμένος στον τρέχοντα ρόλο του στη Μαδρίτη, καθώς η ομάδα προσπαθεί να υπερασπιστεί τους τίτλους της σε LaLiga, Ισπανικό Σούπερ Καπ και Champions League και να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης: Το «butterfly effect» του Εμιλιάνο Μαρτίνες που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου (pics, vids)

«Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, ζω μέρα με τη μέρα», είπε ο Αντσελότι στην εκπομπή του ιταλικού Rai Radio 1.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη, έχουμε πολλούς στόχους για αυτή τη σεζόν. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 και, αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν με απολύσει πριν από τότε, δεν θα μετακινηθώ από τη θέση μου».

Ο 63χρονος εξήρε επίσης το έργο του προπονητή της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αφού η ομάδα του στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά τη νίκη της επί της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2022.

«Ο Σκαλόνι έκανε εξαιρετική δουλειά και δεν επινόησε τίποτα νέο: έβαλε τους παίκτες στη θέση τους και τους έδωσε μια καλή αμυντική οργάνωση», πρόσθεσε ο Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ