Κακά: «Είχα καταστραφεί εντελώς στη Ρεάλ»

Κακά: «Είχα καταστραφεί εντελώς στη Ρεάλ»

Ο παλαίμαχος πια μεσοεπιθετικός, Ρικάρντο Κακά, σε συνέντευξη στην πατρίδα του, αναφέρθηκε με πικρία στην περίοδο που αγωνίστηκε στη Ρεάλ και σχολίασε τις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός των Σάο Πάουλο, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης και Ορλάντο Σίτι, κρέμασε πρόσφατα τα παπούτσια του και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσα της Βραζιλίας, εμφανίστηκε πλήρως απογοητευμένος από τη θητεία του στους Μερένχες. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Κακά.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μιλώντας στην UOL Esporte, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την Ρεάλ και κυρίως για τον Πορτογάλο κόουτς Ζοσέ Μουρίνιο δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστεψε σε μένα». Ενώ με μεγάλη νοσταλγία θυμήθηκε τη θητεία του με τη φανέλα της Μίλαν. (Ο Κακά έφυγε από τη Ρεάλ για τη Μίλαν το 2009, αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια μέχρι το 2013 σημειώνοντας 29 γκολ)

«Είχα καταστραφεί εντελώς στη Ρεάλ, γιατί δεν ήμουν στο επίπεδο που ήμουν στη Μίλαν. Ένιωθα σαν χαμένος. Ο λαός της Ιταλίας μου άρεσε, όλοι στην Ισπανία ήθελαν να απαλλαγούν από μένα. Και ο Μουρίνιο ήταν ένας δύσκολος προπονητής για να συνεργαστώ, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, αλλά ήταν πολύπλοκος άνθρωπος. Έκανα σκληρή προπόνηση, αγωνιζόμουν, προσευχόμουν πολύ, αλλά ποτέ δεν πίστεψε σε μένα. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ και επέστρεψα στη Μίλαν ήμουν πολύ χαρούμενος, ειδικά όταν άκουσα και τον Μουρίνιο να λέει ότι ήμουν ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάστηκε», τόνισε ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2007.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ