Έκλεισαν το έτος με νίκες Σοσιεδάδ (2-0) και Βιγιαρεάλ (2-1)

Έκλεισαν το έτος με νίκες Σοσιεδάδ (2-0) και Βιγιαρεάλ (2-1)

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2022 η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Βιγιαρεάλ, επικρατώντας των Οσασούνα και Βαλένθια με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Με τις νίκες της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Βιγιαρεάλ απέναντι στην Οσασούνα (2-0) και τη Βαλένθια (2-1), ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της La Liga και ταυτόχρονα οι τελευταία για το 2022.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Οσασούνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους και να χάνουν ορισμένες καλές ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες.

Διαβάστε επίσης: Σαμασέκου στο «10»: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και του αρμόζει»

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν πιο αποτελεσματικού και ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν του τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά ο Μέντεζ στο 22′ και στη συνέχεια ο Σόρλοθ από ασίστ του πρώτου, πέτυχαν τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Στην έδρα της Βιγιαρεάλ, το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια, κάνοντας την ανατροπή, «χτυπώντας» στο φινάλε το δύο ημιχρόνων.

Οι «νυχτερίδες» πήραν το προβάδισμα με τον Έντισον Καβάνι να βρίσκει για 5η φορά στο πρωτάθλημα τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσουκουέζε έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο τελείωμα και στο 88′ ο Φόιθ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά στο 88ολεπτό.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Ζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2
Μπέτις – Μπιλμπάο 0-0
Ατλέτικο – Έλτσε 2-0
Χετάφε – Μαγιόρκα 2-0
Κάδιθ – Αλμερία 1-1
Θέλτα – Σεβίλλη 1-1
Βαγιαδολίδ – Ρεάλ 0-2
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-1
Σοθιεδάδ – Οσασούνα 2-0
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ