Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Μπενζεμά «ξελάσπωσε» τους Μαδριλένους

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Μπενζεμά «ξελάσπωσε» τους Μαδριλένους

Με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη έδρα της Βαγιαδολίδ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κοντά στο να ξεκινήσει με γκέλα μετά την επιστροφή της στη δράση, έπειτα από τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο ο Καρίμ Μπενζεμά «μίλησε» στα τελευταία λεπτά και με δύο γκολ χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του απέναντι στη Βαγιαδολίδ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς πως θα είναι εύκολο εμπόδιο για τη «βασίλισσα» και το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Ρεάλ είχε τις ευκαιρίες της, κυρίως με τους Ασένσιο και Βινίσιους, ωστόσο στην άμυνα δυσκολεύτηκε αρκετά και χρειάστηκε να είναι σε εξαιρετική ημέρα ο Κορτουά, ο οποίος έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση στο ΣΕΦ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (pics, vid)

Το ίδιο ήταν το σενάριο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να έχει το πάνω χέρι στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο ο Βέλγος γκολκίπερ χρειάστηκε ξανά σε κάποιες φάσεις. Τελικά στο 83′ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χάβι Σάντσεθ, ο Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα κι άνοιξε το σκορ.

Λίγο αργότερα ξανά ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, μετά από ασίστ του συμπατριώτη του, Τσουαμενί, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έφερε τη Ρεάλ, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Ζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2
Μπέτις – Μπιλμπάο 0-0
Ατλέτικο – Έλτσε 2-0
Χετάφε – Μαγιόρκα 2-0
Κάδιθ – Αλμερία 1-1
Θέλτα – Σεβίλλη 1-1
Βαγιαδολίδ – Ρεάλ 0-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ