Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Γκέλαραν και απομακρύνθηκαν από την τετράδα οι «ροχιμπλάνκος»

Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Γκέλαραν και απομακρύνθηκαν από την τετράδα οι «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Αλμερίας και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην τετράδα της La Liga.

Στο ισόπαλο, 1-1, έμειναν Αλμερία και Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga, αποτέλεσμα που σαφώς και δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τους «ροχιμπλάνκος».

Οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και περιμένουν το αυριανό (16/01) ματς της Κάντιθ με την Έλτσε για να μάθουν εάν η διαφορά αυτή θα παραμείνει ή, θα μειωθεί (σε περίπτωση νίκης της Κάντιθ).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Φεύγει και άλλος- Έτοιμος να υπογράψει

Μετά από πέντε ματς χωρίς ισοπαλία, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, με το συγκρότημα του Σιμεόνε να χάνει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 4η θέση που δίνει το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Σαφώς και συνεχίζουν να προβληματίζουν οι Μαδριλένοι, που μετρούν μία μόνο νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος! Σήμερα ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Ρεγκιλόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄.

Να σημειωθεί ότι η Αλμερία από τους 18 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έως τώρα μετά από 17 αγωνιστικές, οι 16 έχουν προέλθει από την έδρα της, όπου μετρά μόλις τρεις ήττες σε 9 ματς που έχει δώσει εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ