Τσάβι: «Αυτό που είχαμε σχεδιάσει πήγε τέλεια»

Τσάβι: «Αυτό που είχαμε σχεδιάσει πήγε τέλεια»

Ικανοποιημένος με τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Τσάβι.

Το 14ο Σούπερ Καπ Ισπανίας της ιστορίας της κατέκτησε η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ νίκησε χθες με 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο «Κινγκ Φαχντ Στάντιουμ» στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κατέληξε στη Βαρκελώνη και ήταν, παράλληλα, ο πρώτος για τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο της ομάδα της Βαρκελώνης.

Διαβάστε επίσης: Πόσους βαθμούς έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από τα πέναλτι και τις αποβολές

Είχε κάθε λόγο λοιπόν να είναι ευχαριστημένος, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση της ομάδας, αναφερόμενος ειδικά στον Γκάβι:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος, ξέρετε ότι έχει μεγάλη σημασία για εμένα ο τρόπος. Όταν κερδίζουμε και δεν παίζουμε καλά, δεν φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει πήγε τέλεια. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, έχουν δεχτεί πολλές κριτικές, πολλές από αυτές άδικες, αλλά απελευθερώθηκαν και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση», τόνισε σχετικά ο Τσάβι και συμπλήρωσε:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο, η αποχώρηση του Μέσι ήταν πολύ σημαντική και πολύ δύσκολο να χωνευτεί, ελπίζω να είναι ο πρώτος τίτλος από πολλούς. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Προτιμώ το πώς το κάναμε περισσότερο από τον τίτλο. Ο Γκάβι έχει ψυχή και χαρακτήρα που απλώνεται σε όλη την ομάδα. Είναι θεαματικός και είναι μόλις 18 ετών. Δεν κουράζομαι να τον επαινώ, δεν σταματά αυτό το αγόρι να εντυπωσιάζει τους πάντες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ