Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0: Υπόθεση δύο λεπτών

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0: Υπόθεση δύο λεπτών

Η Ρεάλ «καθάρισε» την Βαλένθια στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο -5 από την Μπαρτσελόνα.

Ενα δίλεπτο ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με γκολ των Ασένσιο και Βίνι, η αρμάδα του Κάρλο Αντσελότι «καθάρισε» (2-0) την Βαλένθια και συνεχίζει την… καταδίωξη της Μπαρτσελόνα.

Στους 45 πόντους και στο -5 από την κορυφή έφτασε η Ρεάλ μετά και το αποψινό τρίποντο. Από την άλλη, η κατρακύλα της Βαλένθια συνεχίζεται, με τις νυχτερίδες να απέχουν μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη της La Liga.

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση Μπένετ με Κρούζλιακ στην Τούμπα

Με την Βαλένθια σε παθητικό ρόλο, οι Μαδριλένοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς στην επανάληψη. Και το κατάφεραν σε διάστημα δύο λεπτών. Συγκεκριμένα, στο 52′, ο Ασένσιο με ένα τρομερό… κεραυνό, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην εστία των φιλοξενούμενων.

Το υπέροχο γκολ του Ασένσιο έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών της Ρεάλ, που τελείωσαν την υπόθεση τρίποντο στο 54′. Ο Βινίσιους βρέθηκε απέναντι από τον Μαμαρντασβίλι, γράφοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του Αντσελότι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Νάτσο, Έντερ Μιλιτάο (36’ λ. τρ. Ντάνι Καρβαχάλ), Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά – Μόντριτς (66’ Τσουαμενί), Κρόος (66’ Βαλβέρδε), Ντάνι Θεμπάγιος – Ασένσιο, Μπενζεμά (60’ λ. τρ. Ροντρίγκο), Βινίσιους Ζούνιορ.

Βαλένθια (Βόρο): Μαμαρντασβίλι – Φουλκιέ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά – Σάμου Καστιγιέχο (58’ λ. τρ. Μάρκος Αντρέ), Γκιγιαμόν, Αντρέ Αλμέιδα (70’ Ιλάις Μορίμπα), Λίνο (70’ Λάτο) – Καβάνι (75’ Φραν Πέρεθ), Μούσα (75’ Κομέρ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ