Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Λύτρωσε» τους Μαδριλένους στο 89′ ο Ντεπάι

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Λύτρωσε» τους Μαδριλένους στο 89′ ο Ντεπάι

Με γκολ του Ντεπάι στο 89ο λεπτό η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Θέλτα με σκορ 1-0 παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 70'.

Μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στην πρώτη τετράδα πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε της Θέλτα με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι «ροχιμπλάνκος», που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 70′ λόγω αποβολής του Σάβιτς, είδαν τον Μέμφις Ντεπάι να τους «λυτρώνει» σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 89ο λεπτό και χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη Θέλτα να είναι όμως εκείνη που είχε τις περισσότερες τελικές για σκοράρει πρώτη, απέναντι σε μια Ατλέτικο που φαινόταν να δυσκολεύεται να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή της ομάδας του Βίγκο. Έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε τα ηνία και άρχισε να πιέζει. Όμως στο 70′ είδε τον Σάβιτς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και βάζει δύσκολα στους Μαδριλένους. Ωστόσο, η Ατλέτικο δεν τα παράτησε κα με δράστη τον Ντεπάι στο 89′ έκανε το 1-0, παίρνοντας ένα μεγάλο «τρίποντο».

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μινγκέθα, Αϊντού, Τάπια, Βέιγα (86’ Όσκαρ), Ντε λα Τόρε (86’ Τσέρβι), Γκαλάν, Πέρεθ, Μπελτράν (90’ Πατσιέντσια), Λάρσεν (62’ Σεφέροβιτς), Άσπας.  

ΑΤΛΕΤΙΚΟ MAΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ρεϊνίλντο, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε (86’ Σαούλ), Μπάριος (46’ Καρασκό), Γιορέντε (66’ Βίτσελ), Γκριεζμάν (66’ Κορέα), Μοράτα (60’ Ντεπάι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ