Η Ρεάλ κινείται για την ανανέωση του Μπραχίμ Ντίαθ (pic)

Η Ρεάλ κινείται για την ανανέωση του Μπραχίμ Ντίαθ (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως ήδη ετοιμάζει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Μίλαν ως δανεικός.

Ο Μπραχίμ Ντίαθ εντυπωσιάζει και φέτος με τη φανέλα της Μίλαν αφού την τρέχουσα σεζόν μετράει ήδη 30 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ με τους «ροσονέρι». Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν, ομάδα στην οποία ανήκει ο Ντίαθ δεν τα παραβλέπει αυτά και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της αφού στην ομάδα του Μιλάνου αγωνίζεται ως δανεικός από τους Μαδριλένους.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν, η μόνη γερμανική ομάδα που έχει κερδίσει μέσα στο σπίτι της Σιτι (vids)

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται με τη Βασίλισσα τον Ιούνιο του 2025, και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι ιθύνοντες των Ισπανών επιθυμούν επιστροφή του Ντίαθ στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν αλλά και ανανέωση του συμβολαίου του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Μίλαν διατηρεί δικαίωμα αγοράς του νεαρού άσου, με τη Ρεάλ ωστόσο να έχει δικαίωμα επαναγοράς του 23χρονου. Αν λοιπόν οι Μιλανέζοι δεν προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για να τον αποκτήσουν, τότε οι «μερένγκες» θα προτείνουν ανανέωση της συνεργασίας τους αφού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πρόοδο που δείχνει τα τελευταία χρόνια ο Ντίαθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ