Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: «Λύτρωση» με Κορέα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: «Λύτρωση» με Κορέα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Μπέτις με 1-0 στο φινάλε με σκόρερ τον Κορέα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άντεξε απέναντι στην Μπέτις και με ένα γκολ του Άνχελ Κορέα στο τέλος την άφησε πολύ πίσω στη μάχη της 3ης θέσης, διασφαλίζοντας απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στη Μπέτις, τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν, ενώ από την άλλη έχασαν έδαφος στην μάχη που δίνουν για έξοδο στο Champions League οι φιλοξενούμενοι.

Όσον αφορά το ματς, η Ατλέτικο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο λεπτό απείλησε με τον Γκριζμάν όμως ο Σίλβα ήταν εκεί, ενώ στο 29’ ο Γάλλος επιθετικός απείλησε αλλά ο Σίλβα του είπε και πάλι όχι. Στο 49’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0. Ο Γκριεζμάν εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χιμένεζ να κερδίσει την άμυνα των φιλοξενούμενων στον αέρα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 61’ οι «Ροχιμπλάνκος» άγγιξαν το 1-0, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Καράσκο, ενώ στο 63’ η προσπάθεια του Μιράντα πέρασε μόλις άουτ. Στο 71’ ο Σίλβα είπε όχι στον Γιορέντε ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κόκε σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Ισπανός μέσος ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 77’ ο Χουάνμι αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Τελικά στο 86’ η Ατλέτικο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από ωραία συνεργασία των παιχτών του Τσόλο Σιμεόνε η μπάλα έφτασε στον Κορέα και εκείνος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντιπάλους του και «εκτέλεσε» τον Σίλβα για το 1-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Καράσκο, Ερμόσο, Σάβιτς, Χιμένεζ, Μολίνα(59’ Ντε Πολ), Λεμάρ(59’ Κορέα), Κόκε(84’ Βίτσελ), Λορέντε, Γκριζμάν, Μοράτα(68΄Μπάριος)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μιράντα, Πετσέλα, Λουίς Φελίπε, Ρουιμπάλ, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Λουίζ Ενρίκε, Πέρεζ(71’ Χουάνμι), Ρόδρι(62’ Χοακίν), Ιγκλέσιας(82’ Γουίλιαν Ζοσέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ