Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0: Σούπερ Ατλέτικο για Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0: Σούπερ Ατλέτικο για Champions League

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε πάρτι απέναντι στη Βαλένθια με 3-0 στο «Μετροπολιτάνο» και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας της Βαλένθια με το άνετο 3-0, για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Σιμεόνε πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια και άφησε πίσω της με 6 πόντους την 4η Σοσιεδάδ και 9 την 5η Μπέτις (αγώνες λιγότερους), για να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση μιας θέσης για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Λιάτσος: Το «διαμαντάκι» του Θρύλου που τρελαίνει τη Superleague 2 (vids, pics)

Ο Γκριζμάν έδωσε γρήγορο προβάδισμα στους Μαδριλένους, κάνοντας το 1-0 στο 22ο λεπτό, με τις «νυχτερίδες» ωστόσο να έχουν την ευκαιρία του να ισοφαρίσουν άμεσα. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ούγκο Δούρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το γκλο ακυρώθηκε για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι «ροχιμπλάνκος» διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Καράσκο να ολοκληρώνει ένα ωραίο συνδυασμό των παικτών του Σιμεόνε, ενώ στο 66′ ο Λεμάρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, για το 3-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε (70′ Ρίβας), Κόκε (77′ Βιτσέλ), Ντε Πολ (64′ Λεμάρ), Καράσκο (70′ Κορέα), Ντεπάι (64′ Μοράτα), Γκριεζμάν

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Φουλκέ, Τσεμέρτ, Εζκατζάρ, Γκαγιά, Κορέια (63′ Λίνο), Νίκο (71′ Αλμέιδα), Γκιγιαμόν, Μουσά (63′ Μορίμπα), Ντούρο (71′ Καβάνι), Κλάιφερτ (77′ Καστιγέχο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ