«Σεβίλλη για Δουβίκα!»

«Σεβίλλη για Δουβίκα!»

Η πανίσχυρη ισπανική ομάδα έχει στη λίστα της τον Έλληνα φορ που είναι πρώτος σκόρερ με την Ουτρέχτη στην Ολλανδία

H χρονιά που κάνει ο Τάσος Δουβίκας στην Ολλανδία είναι εντυπωσιακή.

O 24χρονος Eλληνας φορ της Ουτρέχτης είναι πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 14 γκολ και είναι έτοιμος για νέα μεταγραφή.

Είναι ήδη στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και δύσκολα θα μείνει στην ολλανδική ομάδα για τρίτη χρονιά. Τελευταία που μπήκε στη λίστα είναι η πανίσχυρη Σεβίλλη!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του elgoldigital η ομάδα της Ανδαλουσίας θα πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Μαροκινό Εν- Νεσιρί σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ και για αυτό ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

«Ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ, η Έβερτον, η Άστον Βίλα ή η Νιούκαστλ θα μπορούσαν να είναι διατεθειμένες να πληρώσουν υψηλό οικονομικό ποσό για τη μεταγραφή του Εν-Νεσιρί. Από την πλευρά του, ο Μόντσι εργάζεται ήδη για την έλευση νέου επιθετικού για τη Σεβίλλη.

Από όλους τους παίκτες που απαρτίζουν τη λίστα με τους επιθετικούς που τσεκάρουν οι Σεβιγιάνοι υπάρχει ένας που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που αναζητά η κάτοχος έξι Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο Αναστάσιος Δουβίκας, ο οποίος στη δεύτερη σεζόν του στην Ουτρέχτη προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Τόσο που είναι πρώτος σκόρερ της ολλανδικής Eredivisie.

Στα 26 παιχνίδια που έχει παίξει τη φετινή σεζόν, ο Έλληνας επιθετικός – ως τώρα – σημείωσε 14 γκολ και έδωσε 4 ασίστ. Πολύ καλά νούμερα για έναν 23χρονο επιθετικό που αυτή τη στιγμή αποτιμάται μόλις στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα απολύτως αποδεκτό ποσό για την Σεβίλλη FC, ειδικά αν καταλήξει να πάρει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο Γιουσέφ Εν – Νεσιρί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική ιστοσελίδα.

Σε κάθε περίπτωση και μόνο που αναφέρεται το όνομα του Έλληνα επιθετικού για ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο είναι σημαντικό.

Ο Δουβίκας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης το 2017. Στην Αρκαδία έμεινε για τρία χρόνια. Το 2020 πήγε στο Βόλο όπου πέτυχε 11 γκολ. Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στην Ουτρέχτη. Πέρυσι πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 γκολ στο κύπελλο.

Στην ολλανδική ομάδα έχει συμπαίκτη τον Βασίλη Μπάρκα. Φιλοδοξεί να βγει πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία κάτι που έχουν καταφέρει στο παρελθόν ο Nίκος Μαχλάς (1997-98, 34 γκολ με τη Φίτεσε) και ο Γιώργος Γιακουμάκης (2020-21, 26 γκολ με τη Φένλο).

Αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του στη Σεβίλλη τότε θα γίνει ο τρίτος Έλληνας στην Ανδαλουσία μετά τον Βασίλη Τσιάρτα και τον Πέτρο Μαρινάκη.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ