Δεν θα παίζεται! – Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Μπαρτσελόνα (pic)

Δεν θα παίζεται! – Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Μπαρτσελόνα (pic)

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά Μέσα έχει ήδη κλεισμένους δύο ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν που θα κάνουν τη διαφορά στους Μπλαουγκράνα.

Η σεζόν για την Μπαρτσελόνα οδεύει προς το τέλος της με θετικό πρόσημο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο εδώ και αρκετό καιρό και η ομάδα φαίνεται να βρίσκει έναν αγωνιστικό μπούσουλα με τον Τσάβι που βάζει την σφραγίδα του και σταδιακά την επαναφέρει σε στάνταρντ προηγούμενων ετών.

Οι ανορθογραφίες των αποκλεισμών από το Copa del Rey και την Ευρώπη είναι σημαντικές, αλλά η… χρυσόσκονη της αναμενόμενης επιστροφής του Μέσι στη Βαρκελώνη τις υπερκαλύπτει. Εκτός από την επιστροφή του Αργεντινού, ο μεταγραφικός μηχανισμός των Μπλαουγκράνα δουλεύει σε φουλ ρυθμούς καθώς όπως φαίνεται έχουν ήδη κλείσει δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές ενόψει καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Φριτζ – Τσιτσιπάς 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων – Τον έστειλε… σπίτι του ο Αμερικανός

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα τόσο ο Ιλκάι Γκουντογκάν όσο και ο Ινίγκο Μαρτίνεθ είναι κλεισμένοι από τους Καταλανούς. Ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στον ρόλο και τη θέση του φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια και θα φοράει τα μπλαουγκράνα μέχρι το2025, με οψιόν ακόμα ενός χρόνου και ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη ο Ινίγκο Μαρτίνεθ της Μπιλμπάο φαίνεται και αυτός κλεισμένος για τα επόμενα δύο χρόνια. Για τη μεταγραφή αυτή έρχεται να μας κάνει σοφότερους ο πάντα έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο που σε σχετικό tweet του αναφέρει πως το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα ο 31χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός από τους Καταλανούς, είναι να προσαρμοστούν στις επιταγές του Financial Fair Play.

Τόσο ο 32χρονος μέσος όσο και ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός, μένουν ελεύθεροι από Μάντσεστερ Σίτι και Αθλέτικ Μπιλμπάο αντίστοιχα και δεν θα επιβαρύνουν τα ταμεία της Μπάρτσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ