Οσασούνα – Σοσιεδάδ 0-2: Ετοιμάζονται για Champions League οι Βάσκοι

Οσασούνα – Σοσιεδάδ 0-2: Ετοιμάζονται για Champions League οι Βάσκοι

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 στην Παμπλόνα την Οσασούνα και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο «σεντόνι».

Με τέτοιες νίκες, απλά δεν την… χάνει την 4η θέση και το τελευταίο «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League η Σοσιεδάδ. Λίγες μέρες μετά το πολύτιμο 0-0 που απέσπασαν στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις, οι Βάσκοι πέρασαν σαν… αέρα απ’ την έδρα της Οσασούνα, επικρατώντας με 2-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ερέρα και στη συνέχεια διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της, «σφραγίζοντας» το μεγάλο «τρίποντό» της χάρις στο γκολ του Κούμπο στο 90′, που έφερε τους Βάσκους στο +8 απ’ την Μπέτις, η οποία «δοκιμάζεται» το Σάββατο (29/4) στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 78-82: Και τώρα στην Πόλη σου Θρύλε!

Οσασούνα: Ερέρα, Πένια (69’Ρουμπέν Γκαρθία), Αριδάνε, Κρουθ, Μανού Σάντσεθ, Μονκαγιόλα, Ίκερ Μουνιόθ (73’Ιμπάνιεθ), Μπάρχα (69’Άβιλα), Ορόθ (73’Τορό), Μόι Γκόμεθ, Κίκε Γκαρθία (60’Μπούντιμιρ).

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Αϊέν Μουνιόθ. Λε Νορμάντ, Θουμπέιδα, Ελουστόνδο, Μπαρενετσέα (63’Κούμπο), Θουμπιμένδι, Μερίνο, Σίλβα, Τσο (46’Ογιαρθάμπαλ), Κάρλος Φερνάντεθ (63’Σέρλοθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ