Ρεάλ Μαδρίτης: Οι αντι-Μπενζεμά στο προσκήνιο εκτός εάν… (pics)

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι αντι-Μπενζεμά στο προσκήνιο εκτός εάν… (pics)

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί παρελθόν πλέον για τη «βασίλισσα» που ψάχνει παίκτη για την επίθεση με τρεις να προκρίνονται αλλά...

Τέλος εποχής λοιπόν για Ρεάλ Μαδρίτης και Καρίμ Μπενζεμά με την «βασίλισσα» πλέον να καλείται να… κοπιάσει για να βρει τον αντικαταστάτη του Γάλλου σέντερ φορ, που φέτος η αλήθεια είναι πως τα πήγε περίφημα με τη «βασίλισσα», σημειώνοντας 31 τέρματα και 6 ασίστ σε 43 εμφανίσεις – αν μη τι άλλο εντυπωσιακά νούμερα για την ηλικία των 34 που βρίσκεται- και τώρα το ερώτημα είναι ένα.

Διαβάστε επίσης: Μέλι: «Ο Ζήσης με βοήθησε να αλλάξω τη ζωή μου»

Ποιος, ο αντικαταστάτης του;

Σύμφωνα με την Times ο Χάρι Κέιν ενδιαφέρει πολύ τους ιθύνοντες του  συλλόγου της Μαδρίτης. Παίκτης που θα ταίριαζε απόλυτα με τα θέλω της «βασίλισσας», σε καλή ηλικία με σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την Premier League με την Τότεναμ, ωστόσο οι «πετεινοί» αναμένεται να  ζητήσουν για τον 29χρονο άσο περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ, χώρια το συμβόλαιο του, και μένει να δούμε αν οι «μερένγκες» θα κινηθούν για την περίπτωσή του, τώρα που ξεφορτώθηκαν και το μεγάλο συμβόλαιο του Καρίμ (πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο).

Από εκεί και πέρα φυσικά και υπάρχει στα υπόψιν ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος άσος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή, ωστόσο τώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και δεν φέρεται να είναι διαθέσιμος άμεσα.

«Το επόμενο βήμα μου είναι να πάρω το Champions League. Που θέλω να το κάνω αυτό; Στο Παρίσι. Είμαι Παριζιάνος και έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε θα το κάνω με την Παρί», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του το «παιδί θαύμα» του γαλλικού ποδοσφαίρου, που φέτος δε δείχνει εύκολο το ενδεχόμενο να αφήσει τη Γαλλία. Του χρόνου θα είναι σίγουρα πιο εύκολο.

Εντωμεταξύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Βίκτορ Οσιμέν, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να λέει πως δεν πρόκειται να τον  αφήσει να φύγει από τη Νάπολι, αλλά τα ίδια έλεγε και για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι λογαριάζοντας χωρίς τον… ξενοδόχο (τον ίδιο τον Ιταλό τεχνικό κοινώς). Σύμφωνα με την Athletic η Ρεάλ παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Νιγηριανό και είναι έτοιμη να χτυπήσει.

Εκτός αν…

Υπάρχει λοιπόν και το ενδεχόμενο η Ρεάλ -περιμένοντας και τον Εμπαπέ για του χρόνου- να μη διαθέσει πακτωλό χρημάτων για να πάρει επιθετικό αλλά να δώσει λίγα λεφτά για αρχή. Ο Μπραχίμ Ντίαθ άλλωστε θα γυρίσει όπως όλα δείχνουν από τον δανεισμό του στη Μίλαν για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των «μερένγκες».

Επίσης, η Marca σημειώνει πως η Ρεάλ θα αποκτήσει τον Ισπανό Χοσέλου (με δανεισμό) ο οποίος αν και στα 33 του τα πήγε εξαιρετικά με την υποβιβασμένη Εσπανιόλ φέτος με 17 τέρματα και 4 ασίστ.

Τέλος η Ίντερ, ως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι που θα έρθει θα κοιτάξει να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια και η «βασίλισσα» δεν αποκλείεται να ρωτήσει για την τιμή του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Υπάρχει πάντως και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που αποχώρησε από τη Λίβερπουλ και δε θα χρειαστούν και εξτρά λεφτά σε ομάδα, αν θέλει κάποιος να τον αποκτήσει…

Εξαρτάται λοιπόν το πως θα κινηθεί ο σύλλογος της Μαδρίτης. Αν στοχεύσει εξ’ αρχής για κάπου ψηλά (βλέπε Κέιν, Εμπαπέ) ή κινηθεί στην αρχή πιο χαλαρά, χτίζοντας φέτος με Μπέλιγχαμ, Ντίαθ, Χοσέλου και Λαουτάρο ή Φιρμίνο ή ακόμα και Χάβερτς μια καλή γραμμή από τη μέση και μπροστά μέχρι να έρθει ο… Εμπαπέ.

Μπήκαμε στη μεταγραφική περίοδο πάντως, και εξελίξεις αναμένονται άμεσα με τους φαν των Μαδριλένων να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τον επόμενο Καρίμ που ίσως αργήσει λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ