Μπενζεμά: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες»

Μπενζεμά: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες»

O Καρίμ Μπενζεμά στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα».

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 14 χρόνια στον σύλλογο και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η ομάδα, το κλίμα ήταν αρκετά «βαρύ».

Ο Γάλλος επιθετικός, που σήκωσε τα πάντα με τη «Βασίλισσα», φτάνοντας τους 25 τίτλους με τα χρώματα των «Μερένχες», στάθηκε στον Φλορεντίνο Πέρεθ και την προσπάθεια που είχε καταβάλει το 2009 για να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης: Από την μια τον «κόβουν» από την άλλη τον διαφημίζουν…

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι του οι συμπαίκτες στη Ρεάλ, τους οποίους και ευχαρίστησε για όσα πέρασαν μαζί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπενζεμά:

«Είναι δύσκολο να μιλάς με τόσα συναισθήματα, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένας καλός δρόμος στη ζωή μου. Είχα την τύχη να εκπληρώσω το όνειρό μου ως παιδί, χάρη στον πρόεδρο. Όταν σε είδα είπα «είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Ρονάλντο και Ζιντάν. Είναι απίστευτος». Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ό,τι έχω κερδίσει, το έχω απολαύσει σαν παιδί. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τη Ρεάλ. Είναι αδύνατο, είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία. Αλλά νομίζω ότι σήμερα είναι η ώρα να φύγω και να μάθω μια άλλη ιστορία. Όπως είπα τότε στην παρουσίασή μου «ένα, δύο και τρία, ζήτω η Ρεάλ».

«Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδινε πάντα αυτοπεποίθηση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έμαθα πολλά με τον Αντσελότι. Είναι μια στενάχωρη για μένα μέρα, γιατί θα φύγω από αυτόν τον σύλλογο και με πονάει.

Ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες. Η Μαδρίτη θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά».

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπενζεμά έχει ήδη στα χέρια του τεράστια πρόταση από την Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ