Ανανέωσε με τον Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης

Ανανέωσε με τον Κρόος η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τόνι Κρόος θα συνεχίζει να δεσπόζει στον άξονα της Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμα χρόνο, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τόνι Κρόος. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ρεάλ ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση γι’ ακόμη ένα χρόνο της συνεργασίας της με τον Γερμανό μέσο, μιας και το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου.

Ο 33χρονος μέσος είναι ένας από τους πυλώνες της τελευταίας δεκαετίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από το 2014 όταν και εντάχθηκε στους Μερένχες από την Μπάγερν Μονάχου, εξελίχθηκε σε βασικός και αναντικατάστατος στη «μηχανή» της «βασίλισσας».

Διαβάστε επίσης: Σερβέτ – Γκενκ: Ποιες είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Αγωνίστηκε σε 417 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Ρεάλ με συνεισφορά 27 γκολ και 89 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση από τους Μαδριλένους 19 τροπαίων, μέσα στα οποία και τέσσερα Champions League.

Η μεγάλη του καριέρα δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο αφού είναι σημαντικός σε όλη την πορεία της καριέρας του με 106 συμμετοχές και 17 γκολ, κατακτώντας και ένα τρόπαιο παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νατσιονάλμανσαφτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ