Μπρα ντε φερ Μπαρτσελόνα και Αλ Νασρ για χάρη του Μπρόζοβιτς

Μπρα ντε φερ Μπαρτσελόνα και Αλ Νασρ για χάρη του Μπρόζοβιτς

Μπαρτσελόνα και Αλ Νασρ κοντράρονται στο μεταγραφικό παζάρι για το ποια θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται να ενισχύσει το κέντρο της. Μετά την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν, οι μπλαουγκράνα θέλουν έναν παίκτη για να… μπεί στα παπούτσια του Σέρχι Μπουσκέτς που αποχώρησε από την ομάδα.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, πρώτος στόχο του Τσάβι για τη θέση αυτή είναι ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ. Ο διεθνής Κροάτης χαφ είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Μιλάνου (3 γκολ και 6 ασίστ), κατακτώντας το Κύπελλο και το Super Cup Ιταλίας και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League.

Διαβάστε επίσης: «Ψήνεται» κι άλλη επιστροφή: Φουλάρει για Γουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός! (vids)

Η Μπαρτσελόνα δίνει στην Ίντερ 20 εκατ. ευρώ και στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 7 εκατομμύρια ευρώ. Πρόταση που ισοφαρίζει αυτή της Αλ Νασρ, που μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλει να πάρει άλλον έναν παίκτη από το πάνω ράφι που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά και την απόκτηση των Νταβίντ Οσπίνα και Λουίζ Γκουστάβο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ