Μπαρτσελόνα: Κοντά στη συμφωνία με τη Χιρόνα για τον Οριόλ Ρομέου

Μπαρτσελόνα: Κοντά στη συμφωνία με τη Χιρόνα για τον Οριόλ Ρομέου

Μπαρτσελόνα και Χιρόνα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του Οριόλ Ρομέου, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα.

Σε επικείμενη συμφωνία έχει έρθει η Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα για την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού μέσου, Οριόλ Ρομέου, όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες Ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Οριόλ Ρομέου, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα της Χιρόνα από την Δευτέρα, ωστόσο όπως αναφέρουν Ισπανικές πηγές περιμένει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων λαμβάνουν χώρα εδώ και μερικές μέρες, με σημερινά δημοσιεύματα από την Ιβηρική να αναφέρουν πως βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Άντονι Γκιλ: Η έξυπνη «βόμβα» του Μπαρτζώκα (pics, vids)

Οι «Μπλαουγκράνα» τα είχαν βρει σε όλα με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της, σχετικά με το συμβόλαιο συνεργασίας τους, με την πρόταση των πρωταθλητών Ισπανίας να είναι για συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων με υπό εξέταση για ανανέωση για μία ακόμη σεζόν και το μόνο που απέμεινε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή με την Χιρόνα.

Οι δύο σύλλογοι έφτασαν σήμερα (12/07) σε συμφωνία, με την μεταγραφή του 31χρονου χαφ να κοστίζει 8 εκατ. ευρώ με την επίσημη ανακοίνωση να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Έτσι, ο Τσάβι θα έχει στην διάθεση του τον Οριόλ Ρομέου, που προορίζεται ως αντικαταστάτης του Σέρχιο Μπουσκέτς, μέρες πριν αναχωρήσει ο σύλλογος με προορισμό της Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την προηγούμενη σεζόν, ο Ρομέου ήταν ο βασικός «κόφτης» για την ομάδα της Χιρόνα πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος από τα προάστια της Βαρκελώνης να τερματίσει στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ