Ίσκο: «Ο Μόντσι με έπιασε από τον λαιμό – Χρειάστηκε να μας χωρίσουν

Ίσκο: «Ο Μόντσι με έπιασε από τον λαιμό – Χρειάστηκε να μας χωρίσουν

Σε συνέντευξη του στην Marca, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης Ίσκο εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες κατά του πρώην τεχνικού διευθυνστή της ομάδας, Μόντσι, ότι του επιτέθηκε και τον έπιασε από τον λαιμό πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης, Ίσκο Αλαρκόν, κατήγγειλε σε συνέντευξη του στην Marca τον πρώην αθλητικό διευθυνστή της ομάδας, Μόντσι, τον οποίον κατηγόρησε ότι τον άρπαξε από τον λαιμό πριν φύγει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον Ισπανό πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης όλα ξεκίνησαν όταν απολύθηκε ο Γιούλιαν Λοπετέγκι. «Ο Λοπετέγκι απολύθηκε και ήρθε ο Σαμπαόλι. Όταν έγινε αυτό πλησίαζε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και έβλεπα αρκετά περίεργα πράγματα στην ομάδα. Αρχικά κάλεσαν τον μάνατζερ μου για να βρουν μια διέξοδο για εμένα, χωρίς προηγουμένως να συζητήσουν κάτι μαζί μου, οπότε μόλις το έμαθα πήγα αμέσως να μιλήσω στον Μόντσι. Του είπα » δεν ξέρω αν με συμπαθείς και αν με αγαπάς αλλά να είσαι ειλικρινής μαζί μου και θα το λύσουμε χωρίς πρόβλημα, είμαι στην διάθεση σου»» είπε ο Ίσκο.

Διαβάστε επίσης: Εντός των κλήσεων του Ιτούδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οριστικά εκτός ο Καλάθης

«Δεν ξέρω τι οικονομική κρίση μπορεί να είχε η Σεβίλλη αλλά μετά από αυτήν την κουβέντα όλα πήγαν στραβά. Ήθελα απλά να μάθω τις προθέσεις του συλλόγου και μου είπε ότι αν έβρισκα κάτι θα έφευγα. Μετά από αυτήν την συζήτηση ο Μόντσι έλεγε ότι εγω ήθελα να φύγω, κάτι που δεν ήταν αλήθεια και άρχισε να τηλεφωνεί τόσο σε εμένα όσο και στον δικηγόρο μου κάθε μέρα ώστε να υπογράψουμε την λύση του συμβολαίου μου. Πήγα ξανά να του μιλήσω και του είπα » Κοίτα Μόντσι, δεν λες αλήθειες. Εγώ θέλω να μείνω και εσύ λες οτι θέλω να φύγω» και μετά υπήρξε μια μικρή σύγκρουση»

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο επίμαχο σημείο με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να λέει «Του είπα ότι ήταν ο πιο δόλιος άνθρωπος που είχα βρει στον κόσμο και μου επιτέθηκε. Ήρθε προς το μέρος μου, με άρπαξε από τον λαιμό και μετά τον απομάκρυναν. Όπως καταλαβαίνεται μετά από αυτό δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί σε καμία περίπτωση. Και λυπήθηκα γιατί είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπάικτες μου και οι οπαδοί με αντιμετώπισαν θαυμάσια. Δεν μπορούσα να νιώσω άνετα σε ένα μέρος όπου ο τεχνικός διευθυντής μου μιλάει άσχημα και μου επιτίθεται και κανείς δεν λέει τίποτα.

Όλα αυτά συνέβησαν στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση υπογραμίζει ο Ίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ