Έκλεισε στη Θέλτα ο Δουβίκας με… τις ευχές του Κάμπος

Έκλεισε στη Θέλτα ο Δουβίκας με… τις ευχές του Κάμπος

Ο Τάσος Δουβίκας είναι με κάτι παραπάνω από το 1,5 πόδι στη Θέλτα, όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, με τον παίκτη να αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Λουίς Κάμπος!

Ο Τάσος Δουβίκας σπάει το ρεκόρ πωλήσεων της Ουτρέχτης και ετοιμάζει βαλίτσες για το Βίγκο, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί υπάρχει ολοκληρωτική συμφωνία.

Ο Έλληνας επιθετικός θα περάσει στις επόμενες ώρες τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, τα οποία είναι το τελικό στάδιο της μεταγραφής του. Αφού ολοκληρωθούν και αυτές, η Θέλτα θα ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του πρώτου σκόρερ στην Ολλανδία την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Δουβίκας αποτελεί προσωπικό στοίχημα του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λούις Κάμπος.

Ο Έλληνας επιθετικός, πρώην παίκτης του Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης, θα αποτελέσει με κάτι παραπάνω από 12 εκατομμύρια την έκτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για την ομάδα της Γαλικίας, ενώ θα αγωνίζεται κάτω από τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι εκπληκτικές του σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης, ήταν αυτές που ανάγκασαν την Θέλτα να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του.

Συνολικά έκανε 77 συμμετοχές με 32 γκολ και πλέον ετοιμάζεται για τα δίχτυα της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ