Συνεχίζεται η κακοτυχία – Μετά τους Κουρτουά και Μιλιτάο, νέος τραυματισμός πλήτει τη Ρεάλ

Συνεχίζεται η κακοτυχία – Μετά τους Κουρτουά και Μιλιτάο, νέος τραυματισμός πλήτει τη Ρεάλ

Η Ρεάλ μπορεί να ξεκίνησε με 3/3 στη La Liga αλλά μετά τους Κουρτουά και Μιλιτάο είδε έναν ακόμα πολύτιμο ποδοσφαιριστη της να τραυματίζεται, με την κατάστασή του να είναι σοβαρότερη από ότι νόμιζε αρχικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει από νίκη σε νίκη στη φετινή La Liga. Η επικράτηση επί της Θέλτα ήταν η τρίτη σερί σε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα των Μαδριλένων, που όμως βλέπουν το… μαύρο σύννεφο της κακοτυχίας να τους κατατρέχει.

Μετά τους Κουρτουά και Μιλιτάο που υπέστησαν ρήξη χιαστού και θα χάσουν επί της ουσίας το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, ήρθε και ο τραυματιοσμός του Βινίσιους να προσθέσει στο κεφάλι του Ανσελότι ακόμα περισσότερες σκοτούρες.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ – Το θερμό τετ α τετ με Λουτσέσκου στα αποδυτήρια

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από το ματς κόντρα στη Θέλτα στο 18′ όταν στην προσπάθειά του για σπριντ ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό. Η αρχική εκτίμηση ήταν καθυσυχαστική. Ωστόσο όπως αναφέρουντα ισπανικά ΜΜΕ μια δεύτερη σειρά εξετάσεων αποκάλυψαν τη πλήρη έκταση του τραυματισμού.

Η τελική γνωμάτευση κάνει λόγο για απουσία του ποδοσφαιριστή για περισσότερο από έναν μήνα (4-5 εβδομάδες), κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα από τα τρία επόμενα ματς της Ρεάλ στη La Liga (Χετάφε, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης), όπως και από τη πρεμιέρα της Βασίλισσας στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ