Έμεινε με δέκα, κατέρρευσε και ηττήθηκε από την Κάντιθ η Βιγιαρεάλ (3-1)

Έμεινε με δέκα, κατέρρευσε και ηττήθηκε από την Κάντιθ η Βιγιαρεάλ (3-1)

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες και εν τέλει... κατέρρευσε, χάνοντας με σκορ 3-1 από την Κάντιθ.

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάντιθ, χάνοντας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» παρότι προηγήθηκε νωρίς είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν. Στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί επήλθε η… κατάρρευση, με το τελικό 3-1 να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στο σύνολο του Κίκε Σετιέν.

Η αναμέτρηση άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Βιγιαρεάλ, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19′ με δράστη τον Αλεξάντερ Σόρλοθ που δείχνει να εγκλιματίζεται άμεσα στο νέο του περιβάλλον. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της Κάντιθ, με τον Κρις Ράμος να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 22′ όμως ήρθε η φάση που άλλαξε τα πάντα, καθώς ο Πεντράθα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και αποχώρησε. Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να το εκμεταλλευτούν και στο 30′ ο Ντάργουιν Ματσίς έγραψε το 2-1, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι καλές στιγμές ήταν πολύ λίγες και η Κάντιθ διατηρούσε το προβάδισμα. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, περίμενε, και βρήκε την ευκαιρία της ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ χάρη σε ένα τρομερό «χειρουργικό» πλασέ του Ματσίς που σημείωσε το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ