Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ο Μπέλινγκχαμ με νέο νικητήριο γκολ έσωσε την Ρεάλ από «γκέλα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ο Μπέλινγκχαμ με νέο νικητήριο γκολ έσωσε την Ρεάλ από «γκέλα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγο έλειψε να αφήσει βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε, όμως με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και buzzer beater του Τζουντ Μπέλινγκχαμ πήρε την νίκη με 2-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε ξανά. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ την γλίτωσε ξανά. Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε ξανά στο κατάλληλο σημείο και έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο 90+4 απέναντι στην Χετάφε με 2-1.

Οι «Μαδριλένοι» δεν έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι σήμερα στο ανακαινισμένο Santiago Bernabeu, όμως ακόμα και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην σκληροτράχηλη Χετάφε.

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε την ομάδα του να δέχεται πολύ νωρίς γκολ από τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, Μπόρχα Μαγιοράλ, έπειτα από σοβαρό λάθος του Φραν Γκαρθία. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Κέπα, τον πέρασε και πλάσαρε στην άδεια εστία για το 0-1 στο 11΄

Εκτός από μια σημαντική στιγμή στο ημίωρο με τον Χοσέλου, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ξανά μεγάλη ευκαιρία, με αποτέλεσμα η Χετάφε να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ότι δεν κατάφερε η Ρεάλ σε 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, το έκανε σε τρία στο δεύτερο μέρος. Ο Χοσέλου έκανε το 1-1 δίνοντας άλλη πνοή στην αναμέτρηση.

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως μετά την ισοφάριση, η Ρεάλ θα βρει πιο εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 90+4, εκεί όπου ο Λούκας Βάθκεθ σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Σόρια να χάνει τον έλεγχο της μπάλας και τον Μπέλινγκχαμ να κάνει από κοντινή απόσταση το τελικό 2-1.

4/4 για την Ρεάλ, πήγε στους 12 βαθμούς, αντίθετα η Χετάφε θα παραμείνει στους 4.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ