Μπέλινγκχαμ: Κανένας Άγγλος σαν εκείνον…

Μπέλινγκχαμ: Κανένας Άγγλος σαν εκείνον…

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι με διαφορά ο πιο κομβικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της σεζόν 2023/24, έχοντας συμμετοχή σε σχεδόν κάθε γκολ της «Βασίλισσας».

Ό,τι προσδοκίες κι αν δημιούργησε στην -θεωρία- η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλινγκχαμ από την Ντόρμουντ στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ, η πράξη τις έχει ξεπεράσει, καθώς ο Άγγλος είναι με το «καλημέρα» στην σεζόν 2023/24, ο πιο κομβικός παίκτης για την «Βασίλισσα».

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή LaLiga έχοντας το απόλυτο (4×4) μετά τις τέσσερις πρώτες στροφές του Ισπανικού πρωταθλήματος και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Ρεάλ φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εξαιτίας του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν οι Τούρκοι: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ολιβέιρα

Ο Άγγλος χαφ στις πρώτες τέσερις επίσημες εμφανίσεις του με την φανέλα των «μερένχες» έχει συμμετοχή σε 6 (5 γκολ, 1 ασίστ) από τα συνολικά 8 τέρματα της Ρεάλ. Μάλιστα, ο Μπέλινγκχαμ είναι ο «clutch» παίκτης του «Δον Κάρλο», καθώς κλείδωσε την νίκη (0-2) της πρεμιέρας για τους «μερένχες» κόντρα στην Μπιλμπάο, έκανε και δημιούργησε τα τρία γκολ κόντρα στην Αλμερία, σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο διπλό (0-1) στην Γαλικία και υπέγραψε την ανατροπή (2-1) στο χθεσινό (02/09) ματς στο Μπερναμπέου κόντρα στην Χετάφε, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτά θα ήταν αρκετά για να δικαιολογήσουν τον τίτλο του άρθρου, ωστόσο υπάρχει κάτι ακόμη που να δικαιολογεί πως κανένας Άγγλος δεν είναι σαν εκείνον. Ο Μπέλινγκχαμ είναι ο νεότερος Άγγλος παίκτης (20 ετών και 65 ημερών) που έχει σκοράρει σε έξι διαδοχικά παιχνίδια στα πλαίσια των τοπ5 πρωταθληματών της Ευρώπης, τουλάχιστον από την σεζόν 1992/93.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ