Προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών της Ρεάλ και ο Καρβαχάλ

Προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών της Ρεάλ και ο Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο απουσιολόγιο του Κάρλο Αντσελότι, που καλείται να βρει λύση για την πρεμιέρα του Champions League.

Ακόμη ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Κουρτουά και Μιλιτάο, αλλά και τον Βινίσιους που για ακόμη ένα μήνα θα απουσιάζει και πλέον ο μυϊκός τραυματισμός του Καρβαχάλ, τον εντάσσει στο απουσιολόγιο εν όψει της πρεμιέρας του Champions League και και του τοπικού ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα (vid)

Οπως όλα δείχνουν ο Ισπανός ακραίος μπακ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην γερμανική νεοφώτιστη ομάδα στη διοργάνωση, ενώ η συμμετοχή του στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ατλέτικο θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» ανέφερε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου πως θέση στη βασική ενδεκάδα θα πάρουν τόσο ο Λούκα Βάσκες, όσο και ο Μόντριτς, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια.

Ακόμη είπε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης θα συμμετάσχει και ο Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ