Ο Γιαμάλ ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 και 1 δισεκατομμύριο ρήτρα στο συμβόλαιο

Ο Γιαμάλ ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 και 1 δισεκατομμύριο ρήτρα στο συμβόλαιο

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα το τελευταίο διάστημα και η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 βάζοντας ρήτρα που φτάνει τα 1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Λαμίν Γιαμάλ στα 16 του χρόνια έχει αγωνιστεί ήδη 10 φορές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα project των τελευταίων ετών.

Ο Ισπανός εξτρέμ έγινε ο νεαρότερος παίκτης που έχει παίξει με τους μπλαουγκράνα και ο δεύτερος νεαρότερος που έπαιξε στο Champions League. Όχι και τόσο μικρά κατορθώματα για ένα παιδί που δεν έχει τελειώσει ακόμη το σχολείο. Προφανώς οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν ότι το μέλλον του είναι λαμπρό και για αυτό του ανανέωσαν το συμβόλαιο βάζοντας μία εξωπραγματική ρήτρα που φτάνει τα 1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Φαινόμενο Κούμπο: Ο Γιαπωνέζος της La Liga που πηγαίνει κόντρα στον Μπέλιγχαμ (vid)

Στα γραφεία στα οποία υπέγραψε το 16χρονο wonderkid παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, ο πρώτος αντιπρόεδρος, Ράφα Γιούστε, ο υπεύθυνος διευθυντής για τα τμήματα υποδομής, Χοάν Σολέρ αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Ντέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ