Η απάντηση του Λαπόρτα στις σε βάρος του κατηγορίες για δωροδοκία

Η απάντηση του Λαπόρτα στις σε βάρος του κατηγορίες για δωροδοκία

Με τον Λαπόρτα να κατηγορείται για δωροδοκία σε διαιτητές από τις ισπανικές αρχές, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, έδωσε τη δική του απάντηση.

Τη δική του θέση για τις τελευταίες κατηγορίες και προς τον ίδιο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», μετέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, τονίζοντας πως όλα όσα ειπώθηκαν δεν έχουν σχέση με τα όσα περιγράφει η Εισαγγελία.

Ο Λαπόρτα ενημερώθηκε πως το δικαστήριο του καταλόγισε ποινικό αδίκημα για την κατάθεσή του στην υπόθεση και σε συνέντευξή του στο Radio Catalunya υπογράμμισε πως «…ο δικαστής αποφάσισε να με χαρακτηρίσει ως ύποπτο για την υπόθεση Νεγκρέιρα κι όπως καταλαβαίνω δεν έχει κανένα νόημα και διαφωνώ με όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν»

Δεν υπάρχουν αποδείξεις, επειδή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δωροδοκία, καθώς οι διαιτητές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι κι αυτό δεν είναι ένα συνεχές έγκλημα. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Την τελευταία φορά οι κατηγορίες ήρθαν σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Εισαγγελέας. Όταν με ανέκριναν, όλα τα γεγονότα χαρακτηρίστηκαν πιθανά εγκλήματα, ως διαφθορά, αλλά απέρριψαν τη δωροδοκία», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» και πρόσθεσε:

«Φυσικά, πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά θεωρώ ότι η ιστορία παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να είναι ήρεμοι. Πιστεύω ότι η υπόθεση θα αποσυρθεί και η Μπαρτσελόνα θα αθωωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ