Τσάβι: «Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα»

Τσάβι: «Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα»

Ο Τσάβι μίλησε για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.

«Τίποτα δεν πάει χαμένο», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, παρά την απογοητευτική ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) την περασμένη εβδομάδα, πριν αντιμετωπίσει αύριο (4/11) τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Πραγματικά κάναμε ένα καλό ματς, αλλά κρίθηκε σε λεπτομέρειες, αύριο είναι άλλος ένας αγώνας, τίποτα δεν έχει χαθεί, απέχουμε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή», δήλωσε ο Καταλανός προπονητής.

Μετά από 11 ημέρες, η ομάδα του βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος (24 βαθμοί), υποχώρησε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το ματς στο «Μοντζουίκ».

«Αυτό που νιώθουμε είναι θυμός, θα σας πουν όλοι οι οπαδοί της Μπάρτσα, είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας», πρόσθεσε ο Τσάβι.

Οι παίκτες του Τσάβι θα έχουν πολλά να κάνουν στο «Ανοέτα», όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ, 5η με 19 βαθμούς, δεν έχει χάσει ακόμα τη φετινή σεζόν:

«Ο Γκιντογκάν εξέφρασε τον θυμό που είχαμε όλοι μέσα μας, μίλησε για αυτό, γιατί η κουλτούρα του είναι διαφορετική από τη δική μας», πρόσθεσε ο Τσάβι. «Έχουμε μια πολύ υγιή ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα συμπεριφοράς», συνέχισε.

Για αυτό το ματς στο «Σαν Σεμπαστιάν», ο Πέδρι επιστρέφει από τραυματισμό και είναι στην αποστολή, αλλά η Μπάρτσα εξακολουθεί να είναι χωρίς τραυματίες Φρένκι ντε Γιονγκ και Σέρχι Ρομπέρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ