Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Λύτρωση με buzzer beater του Αραούχο για τους Καταλανούς

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Λύτρωση με buzzer beater του Αραούχο για τους Καταλανούς

Από απίθανη μπαλιά του Γκουντογκάν, ο Αραούχο λύτρωσε την Μπαρτσελόνα στην τελευταία φάση του ματς, με τους Καταλανούς να επικρατούν με 1-0 της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν.

Τεράστια νίκη με buzzer beater του Αραούχο για την Μπαρτσελόνα! Η Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, αλλά οι Καταλανοί ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά και έφτασαν σε μεγάλη νίκη με 1-0 στο Σαν Σεμπαστιάν έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Αραούχο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Mε αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Τσάβι έμεινε στο -4 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Χιρόνα, έστω κι αν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Τερ Στέγκεν που κράτησε όρθια την Μπαρτσελόνα. Μόλις στα 27 δευτερόλεπτα ο Γερμανός νίκησε τον Μπαρενετσέα και στο 2′ έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Οριανθάμπαλ. Από το κόρνερ ο Μερίνο αστόχησε σε κεφαλιά ενώ στο 16′ και πάλι ο Τερ Στέγκεν έσωσε σε προσπάθεια του Κούμπο.

Διαβάστε επίσης: Το «δικαστήριο» του Ρέντη, η ανάλυση του ΠΑΟΚ από τον Μαρτίνεθ και η… αλλαγή

Στο 71′ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ του Μπαρενετσέα και τέσσερα λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραφίνια πέρασε λίγο άουτ. Η Μπαρτσελόνα ουσιαστικά ξύπνησε στα τελευταία λεπτά όπου ο Ρεμίρο σταμάτησε στο 90′ το σουτ του Αραούχο και έβγαλε τετ α τετ με τον Γκάβι δευτερόλεπτα αργότερα.

Η λύτρωση ήρθε τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για την Μπάρτσα. Ο Γκουντογκάν έκανε μαγική μπαλιά για τον Αραούχο που με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, με τους «μπλάουγκράνα» να πανηγυρίζουν έξαλλά.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Θουμπέλδια, Τραορέ(63’ Ελουστόντο), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μέντεθ, Μπαρενετσέα(79’ Τσο), Κούμπο, Οριανθάμπαλ(84’ Κάρλος Φερνάντεθ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μαρτίνεθ, Κουντέ, Αραούχο, Κανσέλο(69’ Γιαμάλ), Μπαλντέ, Γκιντογκάν, Γκάβι, Λόπεθ(57’ Πέδρι), Φέλιξ(69’ Ραφίνια), Λεβαντόφσκι(57’ Τόρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ