Το «δικαστήριο» του Ρέντη, η ανάλυση του ΠΑΟΚ από τον Μαρτίνεθ και η… αλλαγή

Το «δικαστήριο» του Ρέντη, η ανάλυση του ΠΑΟΚ από τον Μαρτίνεθ και η… αλλαγή

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δείχνει τον δρόμο στους παίκτες του και να αλλάζει τακτική.

Ο Ολυμπιακός, είναι η εικόνα του στους αγωνιστικούς χώρους. Και σε αυτό το κομμάτι, οι Ερυθρόλευκοι είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο φέτος. Η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ. Η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ. Η ίδια ομάδα που θέλει το βράδυ της Κυριακής να δείξει -ξανά στον αγωνιστικό χώρο- όλα τα παραπάνω.

Διότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του, ούτε δικηγόροι είναι ούτε δικαστές ούτε διαιτητές ούτε γιατροί. Ούτε… ντετέκτιβ. Είναι οι πρωταγωνιστές. Και αυτοί που στο τέλος θα… δικάσουν και θα βγάλουν ετυμηγορία για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Και θέλουν να «δικάσουν» το βράδυ της Κυριακής και τον ΠΑΟΚ. Παίρνοντας ακόμη μία νίκη. Στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά – ΑΕΚ 1-1: «Χοντρή» γκέλα στην Καισαριανή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δείξει έως τώρα ότι επέλεγε να αντιμετωπίζει με ένταση και… υψηλούς τόνους το διάστημα πριν από τα ντέρμπι. Αυτή τη φορά, επέλεξε, μεν, να είναι… τσίτα τα γκάζια στις προπονήσεις, αλλά δεν ήταν μυστικό ότι είχε διαφορετική προσέγγιση. Εάν θέλετε, περισσότερη σιγουριά. Σαν να αρχίζει να αποκτά και ο ίδιος μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύνολο που έχει δημιουργήσει, στην ποιότητα, την προσωπικότητα και την ικανότητα των παικτών. Δεν την αμφισβήτησε ποτέ, προφανώς, απλώς έως τώρα επέλεγε να είναι πιο… παρεμβατικός, πιο επιθετικός στο «εγώ» των αθλητών του. Πλέον, ξέρει καλά τι έχει στα χέρια του. Ξέρει ότι η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε όλους. Και να κυριαρχήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε χθες από τους παίκτες του να κάνουν για ακόμη μία φορά αυτό που έχουν αποδείξει έως τώρα. Να δείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Να παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους. Και παράλληλα έδειξε βίντεο από αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνεθ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Λουτσέσκου. Ζήτησε προσοχή στις αντεπιθέσεις και πίεση στο κέντρο της άμυνας, όπου διέκρινε κενά.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός έδειξε και το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την ΑΕΚ, εξηγώντας, ωστόσο, ότι η εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου αναμένεται να αλλάξει στο Φάληρο, καθώς δύσκολα θα παρατάξει την ίδια σύνθεση. Και πέρα από όλα, ζήτησε προσοχή, σοβαρότητα, να τηρηθεί το πλάνο και η τακτική που έδειξε στο Ρέντη, ώστε να πάνε όλα καλά. Και να φύγει ο Ολυμπιακός με τη νίκη που τόσο θέλει, από ένα ντέρμπι τεράστιας σημασίας. Όχι μόνο βαθμολογικής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα, όπως έχουμε ήδη γράψει, ο Μαρτίνεθ θα αφήσει τον Ορτέγκα εκτός αποστολής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Κίνι να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενώ παράλληλα οι Φορτούνης και Ροντινέι επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Υγιείς, αλλά και ξεκούραστη, μετά τη μη παρουσία τους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ