Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιεκάνο 0-0: Έμεινε στο Clasico και έπεσε από την κορυφή…

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιεκάνο 0-0: Έμεινε στο Clasico και έπεσε από την κορυφή…

Ανώμαλη προσγείωση για τη Ρεάλ Μαδρίτης που μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο. Μόνη πρώτη η Χιρόνα!

Από την απόλυτη χαρά, στην απότομη προσγείωση! Μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έπεσε από την κορφή της La Liga όπου βρίσκεται ολομόναχη πια η απίθανη Χιρόνα με +2 από τη «Βασίλισσα» και +4 από τους «μπλαουγκράνα».

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Ντιμιτριέβσκι που κράτησε όρθια τη Ράγιο με σημαντικές αποκρούσεις. Νικήθηκε μόνο στο 66′ από τον Βινίσιους, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση. Η Ρεάλ πίεσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου, ο Μαρτίνεθ και τα ντέρμπι…

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Φραν Γκαρσία (71’ Κρόος), Καμαβινγκά (84’ Νάτσο), Μόντριτς (68’ Ροδρίγο), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ, Χοσέλου

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέβσκι, Μουμίν, Λεχέν, Εσπίνο, Ράτσιου, Ουνάι Λόπεθ (59’ Τρέχο), Άλβαρο Γκαρσία (75’ Μπεμπέ), Βαλεντίν, Παλαθόν (86’ Ντε Φρούτος), Σις (59’ Κίκε Πέρεθ), Ντε Τομάς (75’ Φαλκάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ