Ατλέτικο και Σιμεόνε συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2027

Ατλέτικο και Σιμεόνε συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2027

Θέμα χρόνου είναι η συμφωνία ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που συνεχίζουν μαζί μέχρι και το 2027.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντιέγκο Σιμεόνε καθορίζουν τις λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία τελικά θα επεκταθεί για τρία χρόνια με αξιοσημείωτη μείωση των αποδοχών του Αργεντινού τεχνικού.

Σύμφωνα με την «Marca», ο Τσόλο θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στον πάγκο των Μαδριλένων, καθώς έχει ήδη κλείσει η συμφωνία που θα παρατείνει την παραμονή του στα ηνία των «ροχιμπλάνκος» για τρεις ακόμη σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Διαβάστε επίσης: Ο ξέφρενος χορός του Μαρσέλο στα αποδυτήρια του Μαρακανά μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores (vid)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ατλέτικο έθεσε στο τραπέζι τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση του συλλόγου και ο Σιμεόνε συμφώνησε να μειώσει τις αποδοχές του. Το μόνο ανοικτό θέμα που έμενε ήταν η διάρκεια του νέου συμβολαίου, γιατί ενώ ο Χιλ Μαρίν εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή της ομάδας, ο Τσόλο προτιμούσε να ανανεώσει για περισσότερο από δύο σεζόν.

Ωστόσο, δεδομένου ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν να διατηρήσουν την συνεργασία τους στο μέλλον, ο Σιμεόνε αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του συλλόγου, συμφωνώντας να υπογράψει την υπογραφή του μέχρι το 2027.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές, αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ