Πουγιόλ: «Αν ο Βινίσιους άλλαζε τη στάση του θα τον αποδέχονταν περισσότερο»

Πουγιόλ: «Αν ο Βινίσιους άλλαζε τη στάση του θα τον αποδέχονταν περισσότερο»

Ο Κάρλες Πουγιόλ στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά, μίλησε για το Κλάσικο και τον Βινίσιους, δίνοντας μάλιστα και μια συμβουλή στον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους ενεπλάκη για ακόμα μία φορά σε καυγά με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά ο 23χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια έντονη λογομαχία με τον τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγιεκάνο, Στόλε Ντιμιτριέφσκι, στο χθεσινοβραδινό αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ομάδας από το Βαγιέκας.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πουγιόλ μίλησε στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά, υποστηρίζοντας πως θα ήταν καλύτερο για τον Βινίσιους να αλλάξει τη στάση του:

Διαβάστε επίσης: O Πορόζο, ο Κεντζιόρα και τα… δεξιά παπούτσια

«Θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του, ως συνάδελφος ποδοσφαιριστής και να του πω τι πιστεύω και πώς νιώθω για την περίπτωσή του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που κάνει τη διαφορά και που θα έπρεπε να τον θαυμάζουν σε κάθε γήπεδο. Αν άλλαζε συμπεριφορά θα είχε πολύ περισσότερη αναγνώριση».

Στη συνέχεια ο βετεράνος των «Μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στο Κλάσικο της προηγούμενης εβδομάδας: «Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε 60 λεπτά πολύ καλά και τα τελευταία 30 πολύ άσχημα. Αν επιτρέψεις στη Ρεάλ να κερδίσει αυτοπεποίθηση, δε θα σε συγχωρήσει. Ο Τσάβι ξέρει καλά τον σύλλογο και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Και ο ίδιος όμως γνωρίζει πως η απαίτηση στην Μπαρτσελόνα είναι να κερδίζεις και να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ