Στο «κυνήγι» του Ντε Χέα η Μπέτις

Στο «κυνήγι» του Ντε Χέα η Μπέτις

Επιμένει η Ρεάλ Μπέτις για την απόκτηση του ελεύθερου Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτέλεσε παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε, με τον 32χρονο ν’ αποχαιρετά τους οπαδούς του συλλόγου της Premier League και να μένει ελεύθερος.

Ο Ισπανός έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, αλλά σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μπέτις επιμένει για την περίπτωση του και του έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα» της Νέας Φιλαδέλφειας: Το αρνητικό σερί 13 χρόνων της ΑΕΚ και αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ (vids)

Παράλληλα, η Guardian είχε αποκαλύψει την σκέψη της απόσυρσης, που «παίζει» δυνατά στο κεφάλι του Ισπανού κίπερ και δεν θα είναι απίστευτο αν κάτι τέτοιο συμβεί.

Ο Ντε Χέα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και το 2011 μετακόμισε στο Μάντσεστερ. Με τους «κόκκινους διαβόλους» πραγματοποίησε 545 συμμετοχές έχοντας κατακτήσει 1 Premier League, 1 Europa League, 1 FA Cup, 2 League Cup και 1 αγγλικό Super Cup.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ